Computers Display Limit

Have any general questions regarding the Max Power Soft AD Tool? Feel free to post them here.

Moderator: IgorMax

Post Reply
RobV
Posts: 1
Joined: Thu Mar 13, 2008 7:08 am

Computers Display Limit

Post by RobV » Thu Mar 13, 2008 7:09 am

When displaying my domain the computers maxed out at 1000. Is there a setting to allow all of our computers to display?

User avatar
IgorMax
Posts: 68
Joined: Tue Oct 30, 2007 7:57 pm
Location: Irvine, California
Contact:

Post by IgorMax » Thu Mar 13, 2008 8:58 am

Thank You for pointing that out. This is a default AD page size.
It is fixed in a future version of our tool.
Thank You,
Igor.

Post Reply